Καρπετόπουλος: «'Ετσι θα νικήσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ»

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος μίλησε για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας το τι πρέπει να κάνει το Τριφύλλι ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μία πολύ δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη sportday:

«Ο Παναθηναϊκός, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αγωνίστηκε καλύτερα απ’ ότι στα ματς με τον Ιωνικό, τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό.

Μπορεί να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνονβιτς έτρεξε πολύ και σχεδόν ακύρωσε το επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ – πράγμα καθόλου εύκολο.

Το κακό για τον Γιοβάνοβιτς είναι ότι στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να επαναλάβει το ίδιο παιχνίδι για να κερδίσει: πρεπει να είναι παραγωγικότερος κι επιθετικότερος. Το καλό είναι ότι όλα αυτά δε χρειάζεται να γίνουν στον υπερθετικό βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει, χρειάζεται πρώτα απ΄ όλα να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να μη δεχτεί επιθέσεις από τους γηπεδούχους. Να κάνει δηλαδή πράγματα που ξέρει καλά.

Τα αποτελέσματα που έχει ο ΠΑΣ στον δεύτερο γύρο δείχνουν ότι πρόκειται για μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ βελτιώθηκε θεαματικά όταν μεγάλωσε η επικινδυνότητα της επίθεσής του με την απόκτηση του Μπάλαν- αυτός έγινε το στήριγμα των Παμλίδη και Μορέϊρα.

Στην άμυνα η ομάδα του Θανάση Στάικου είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης ήδη από τον πρώτο γύρο καθώς εκεί υπάρχουν ο Εραμούσπε και ο Παντελάκης, αλλά και παιδιά όπως ο Σόρια με τον Πήλιο.

Ο ΠΑΣ ωστόσο είναι δύσκολο να επαναλάβει το ματς με την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν νομίζω πως θα παίξει με την άμυνα στη σέντρα, ούτε θα δούμε τον δεξιό του μπακ να παριστάνει τον εξτρέμ σε όλο το ματς.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News