Καρφί Λι: «Δεν είμαι εγώ ο διαιτητής...»

Καρφί Λι: «Δεν είμαι εγώ ο διαιτητής...»

Ο Πάρις Λι πήρε θέση μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη τελευταία φάση και το τρίποντο του Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού στο portal.gr:

«Μου φάνηκε ότι έγινε φάουλ στον Μπέικον στη τελευταία φάση. Παρόλα αυτά δεν είμαι εγώ ο διαιτητής μέσα στο παιχνίδι που θα το δώσει». Αυτό ήταν το σχόλιο του Λι για τη τελευταία φάση του «θρίλερ», όπως εξελίχθηκε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Για τη συνολική εικόνα του ντέρμπι υποστήριξε: «Έγινε μία μεγάλη μάχη και από τις δύο ομάδες. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στο παρκέ για να φθάσουμε στη νίκη. Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε και για αυτό επιστρέψαμε μετά το όχι και τόσο καλό μας ξεκίνημα και τα δώσαμε όλα μέχρι τη τελευταία φάση».

Όσον αφορά τη διαφορετική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός ανά δεκάλεπτο στο ντέρμπι, ο Λι έδωσε τη δική του ερμηνεία. «Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε παίζοντας στην έδρα του να ξεφύγει ακόμη και με δέκα πόντους. Στο δεύτερο όμως αρχίζαμε να πολεμάμε, βγάλαμε ενέργεια και ελέγχοντας τον ρυθμό με πίεση στη μπάλα καταφέραμε να προηγηθούμε ακόμη και με 8 πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο μπορεί να κολλήσαμε στο ξεκίνημα στην επίθεση, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με ομαδική δουλειά. Πολύ απλά γιατί ήρθαμε με στόχο να κερδίσουμε το ντέρμπι. Αυτό θέλαμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News