Καραλής: «Τα μάτια μας δεν τα ξεγελούν η φθηνή προπαγάνδα σας, λαμόγια»

Καραλής: «Τα μάτια μας δεν τα ξεγελούν η φθηνή προπαγάνδα σας, λαμόγια»

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ και πρώην δημοσιογράφος, Γιάννης Καραλής, προχώρησε σε ανάρτηση σχετικά με τη διαιτησία του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

«Αποδείχθηκε περίτρανα ότι “η ΑΕΚ ελέγχει την διαιτησία”…Από χθες είμαστε “τραυματίες”. Μα ο,τι ΔΕΝ μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!!», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Γιάννη Καραλής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Καραλή:

«ΤΑ ΜΑΤΙΑ μας δεν τα ξεγελούν τα…λόγια σας. Ούτε η φθηνή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σας. ΛΑΜΟΓΙΑ! Αποδείχθηκε περίτρανα ότι “η ΑΕΚ ελέγχει την διαιτησία”… Από χθες είμαστε “τραυματίες”. Μα ό,τι ΔΕΝ μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!!

Υ.γ1Το παιχνιδάκι της…”διάψευσης” της φωτογραφίας ( “η φωτογραφία ξεγελάει”), το ξέρω πολύ καλά. Για αυτό διάλεξα τα επίμαχα σημεία από την εικόνα-μετάδοση του επίσημου τηλεοπτικού παρόχου (κι όχι φωτογραφίες…”φίλου” μου φωτογράφου). Και με…πείσατε:

-ΔΕΝ… σπρώχτηκε ο Χατζισαφί.

-ΔΕΝ είναι ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ο Γκάνεα.

Υ.γ2 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ…ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News