Καντέρ: «Αυτό είναι το εμπόδιο και δεν παίζω στον Παναθηναϊκό»

Καντέρ: «Αυτό είναι το εμπόδιο και δεν παίζω στον Παναθηναϊκό»

Ο Ενές Καντέρ μίλησε στο gazzetta.gr σχετικά με την ζωή του, τις δυσκολίες, τον απώτερο σκοπό του αλλά και για το πότε θα παίξει στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, για το πότε θα αγωνιστεί με την Πράσινη φανέλα είπε:

«Πήγα σε δύο γήπεδα. Σε αυτό του Παναθηναϊκού με ξενάγησαν, μου έδειξαν την αρένα, τα αποδυτήρια. Θα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό, αλλά όσο υπάρχει η Turkish Airlines στους χορηγούς, ξέρω ότι αυτό είναι αδύνατο. Ελπίζω σύντομα να πάψει αυτή η χορηγία».

Να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος παίκτης είναι σε μεγάλη κόντρα με τον πρωθυπουργό της χωράς του και προτιμάει να μην ξαναπαίξει μπάσκετ για να πετύχει αυτά που θέλει ενώ έχει τονίσει πολλές φορές την αγάπη του για το Τριφύλλι.

Μπέικον: Πότε θα κάνει ντεμπούτο

Ο Παναθηναϊκός έριξε την βόμβα με την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον με τον κόσμο του να είναι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό την απόκτηση του Αμερικάνου και έτσι έρχεται στην Αθήνα ένας μεγάλος σκόρερ.

Η μεγάλη ανησυχία για τον Μπέικον είναι ο χαρακτήρας του για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά. Πάντως αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, οι Πράσινοι έχουν πάρει τα μέτρα τους βάζοντας τις σχετικές δικλείδες ασφαλείας στο συμβόλαιο του παίκτη.

Τέλος, αν κυλήσουν όλα ομαλά τότε δεν αποκλείεται ο Αμερικανός να παίξει έστω και λίγο στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με την Μακάμπι.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr