Κανονισμοί UEFA: «Μπορεί να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Αλεξανδρόπουλος!»

Αλεξανδρόπουλος: «Δίστασα να σουτάρω με το αριστερό, αύριο θα δοκιμάσω δέκα σουτ»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αγωνιστεί σε δύο ομάδες, αν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποφασίσει να τον «κόψει» από το ρόστερ της.

Η μια ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, η άλλη είναι σε ομάδα Β’ των δύο συλλόγων, βάσει του κανονισμού της UEFA.

Ο Έλληνας χαφ έχει εκπροσωπήσει δύο συλλόγους και δεν μπορεί να παίξει σε τρίτη ομάδα μέσα στην ίδια χρονιά, οπότε, αν ο Αμορίμ επιθυμήσει να τον δώσει δανεικό (κάτι στο οποίο εμφανίστηκε θετικός), τότε, θα πρέπει να έρθει σε επαφή με το Τριφύλλι.




Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, δεν έχει εκφραστεί κάποια πρόθεση να «επαναπατριστεί» ο Αλεξανδρόπουλος, μιας και ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει ποδοσφαιριστή με άλλα χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να γίνει τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News