Καλάθης: «Μπαρτσελόνα, η καλύτερη για μένα - Εύκολη επιλογή»

Καλάθης: «Μπαρτσελόνα, η καλύτερη για μένα - Εύκολη επιλογή»

Ο Νικ Καλάθης παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ήταν όνειρο να αγωνιστεί στους Καταλανούς. 

Αρχικά είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, που είναι πρώτου επιπέδου ομάδα. Για μένα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη και για μένα ήταν μια εύκολη επιλογή.

Έπαιξα στην Ελλάδα για 8 χρόνια και όταν η Μπαρτσελόνα με κάλεσε και μου είπε ότι ενδιαφέρονταν για μένα, είπα γρήγορα το ναι. Για μένα ήταν πάντα όνειρο να έρθω εδώ και μόλις με κάλεσαν δεν δίστασα. Θα έχω συμπαίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Χίγκινς, ο Κλαβέρ».

Για τον Γιασικεβίτσιους: «Ο Γιασικεβίτσιους είναι ο τέλειος προπονητής και μαζί θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους. Στην αρχή της καριέρας μου φαινόταν σαν να είναι πολύ σκληρός προπονητής, αλλά τώρα θεωρώ πως είναι τέλειος για την Μπαρτσελόνα».

Για τον Ερτέλ είπε: «Σέβομαι ιδιαίτερα τον Ερτέλ, είναι ένας από τους καλύτερους πάσερ στην Ευρώπη. Νομίζω ότι θα ταιριάξουμε πολύ καλά και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον Μίροτιτς: «Ο Μίροτιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, στον οποίο θα πρέπει να πασάρουμε σε σημαντικές στιγμές του αγώνα. Είναι το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας».

Πηγή: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News