Κόντρα σε όλους και σε όλα – Στην κορυφή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! (vid)

ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ο Παναθηναϊκός «δραπέτευσε» από το Βικελίδης, έκανε 3/3 νίκες στην Θεσσαλονίκη και κόντρα στις ΑΔΙΚΙΕΣ του Μπόγκναρ (και... του Σιδηρόπουλου στον Βόλο) σκαρφάλωσε στην ΚΟΡΥΦΗ της βαθμολογίας.

Κόντρα σε όλους και σε όλα - Στην κορυφή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! (vid)

Ο Άρης ολοκλήρωσε την πρώτη του επιθετική προσπάθεια στο 6ο λεπτό με μακρινό σουτ του Νταρίντα που κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν – που πήρε εκτάκτως τη θέση του Μπρινιόλι στην ενδεκάδα. Ο Σάντσες που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Κώτσιρα, «έχασε» από τα δεξιά τον Πάλμα στο 12ο λεπτό και εν συνεχεία τον ανέτρεψε για να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Στην εκτέλεση του συγκεκριμένου φάουλ ο Πάλμα λίγο έλειψε να κάνει ζημιά στο Τριφύλλι, καθώς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρώσου γκολκίπερ. Από κόρνερ ο Νταρίντα έπιασε μόνος του την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα μακριά άουτ. Στο 27ο λεπτό ο Οντουμπάτζο κάνει παράβαση για κόκκινη κάρτα για «δολοφονικό» χτύπημα με τις τάπες στον Κλεϊνχέισλερ, ο διαιτητής Μπόγκναρ, όμως έβγαλε τη λάθος κάρτα (κίτρινη)!

Στο 36′ ο Κλεϊνχέισλερ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Άρη και άλλαξε πορεία με τον Σιαμπάνη να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει με λίγη περιπέτεια. Ο Πάλμα απείλησε τέσσερα λεπτά αργότερα για την ομάδα του Άρη σε μια φάση που χτύπησε ο συναγερμός για την άμυνα του Τριφυλλιού.

Μια καλή στιγμή είχε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο Ιωαννίδης έκλεψε την μπάλα, αλλά εκεί που γύρισε δεν υπήρχε κάποιος παίκτης για να «εκτελέσει» τον Σιαμπάνη. Με το Τριφύλλι να μην ανεβάζει τις μονάδες του στην περιοχή του Άρη το ημίχρονο έληξε 0-0.

Στο 60′ ο Γιοβάνοβιτς έβαλε τους Σπόραρ και Μαντσίνι στις θέσεις των Κλεϊνχέισλερ και Ιωαννίδη. Με το που μπήκε ο Σλοβένος προκάλεσε ταραχή. Από πάσα του Παλάσιος στο 63′ ο φορ του Τριφυλλιού αστόχησε σε τετ α τετ με τον Σιαμπάνη. Ότι δεν πέτυχε σε εκείνη τη φάση, το έκανε στο 69′ όταν από κόρνερ ο Σάρλια έβγαλε assist στον Σπόραρ που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για το 0-1 στο Βικελίδης (η μπάλα πέρασε πεντακάθαρα την γραμμή).

Ο Μπόγκναρ χάρισε και δεύτερη κόκκινη στον Άρη για εκτός φάσης χτύπημα του Καμαρά (είχε ήδη κάρτα) στον Κουρμπέλη. Στο 89′ ο Μαντσίνι έκανε απίθανο σλάλομ, έφθασε απέναντι στον Σιαμπάνη αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα με πορεία προς την εστία. Στο 90+2 ο Καμαρά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα πριν από εκτέλεση κόρνερ του Άρη (θα χάσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ).

Ο Γιοβάνοβιτς μετά τον Μπερνάρ, έβαλε και τον Μάγκνουσον στο φινάλε του αγώνα.

Άρης (Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο, Νταρίντα, Πάλμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδης

Exit mobile version