«Η Μπαρτσελόνα πούλησε τα δικαιώματα του Χεζόνια!»

Παρέα με γνωστό Έλληνα ράπερ ο Χεζόνια (pic)

Δεν ανήκει, πλέον, στην Μπαρτσελόνα ο Μάριο Χεζόνια, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, αλλά δεν αποκαλύπτουν ποια ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του.

Το «encestado.es» αποκάλυψε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν πια καμία ανάμιξη σχετικά με τον Κροάτη φόργουορντ, διότι πουλήθηκαν τα δικαιώματα του παίκτη σε άλλη ομάδα!

Άπαντες κάθονται στο άκουσμα αυτής της είδησης σε… αναμμένα κάρβουνα, διότι δεν αποκαλύπτεται ποια ομάδα έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Super Mario». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ρήτρα του Χεζόνια είναι ύψους 400.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τον Χεζόνια πως θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ, εκείνος είχε αναφέρει πως θα πάρει τις αποφάσεις του τον Αύγουστο, οι πρώτες επαφές έχουν γίνει κι όλα βρίσκονταν σε καλό δρόμο. Όπως είχε αποκαλύψει εξάλλου, και ο Νέντοβιτς, ο Κροάτης θέλει να μείνει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News