Η αντίδραση Αλαφούζου μετά τη νέα γκέλα

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

ΑΕΛ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο τελευταίο χρονικά ματς με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Super League, στο «Αλκαζάρ».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και πήραν το προβάδισμα πριν το ημίωρο, με τον Μακέντα να… ανοίγει λογαριασμό για φέτος με πλασέ, στην πρώτη τους καλή φάση στο 26’, ενώ στα «χασομέρια» του πρώτου 45λέπτου Βέλεθ και Μακέντα έφτασαν κοντά στο 0-2, αλλά δεν το πέτυχαν και τελικά αυτό… κόστισε.

Καθώς οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μισό, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και αρκετές «στημένες» μπάλες, με τους Τόρζε και Μιλοσάβλιεβιτς να έχουν ευκαιρίες για την ισοφάριση, στο 53’ και στο 65’ αντίστοιχα. Με το 1-1 να έρχεται τελικά χάρη σε κεφαλιά του Πινάκα, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 72ο λεπτό, τρία λεπτά πριν τη λήξη!

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ, είχε επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του μετά τον αγώνα στο «Αλκαζάρ» και σε πρώτη φάση δεν προτίθεται να πάρει «εν θερμώ» αποφάσεις.

Θέλει να κάνει υπομονή και να στηρίξει το πλάνο που χάραξε με τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος τον περασμένο Ιούνιο, όμως από την άλλη τον προβληματίζει πολύ η (επαναλαμβανόμενα) «αναιμική» εικόνα και η αστάθεια του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News