Γουίλιαμς: «Δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες τρεις με τέσσερις εβδομάδες...»

Γουίλιαμς: «Δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες τρεις με τέσσερις εβδομάδες...»

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς μίλησε για τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι που επαναφέρει μερικά χαμόγελα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο gazzetta.gr:

«Είναι πολύ όμορφο. Ξέρεις πέρασε καιρός από τότε που μπήκαμε εδώ μέσα (σ.σ αποδυτήρια) και όλοι γελούσαν και περνούσαν καλά.

Στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, όλοι συνεισφέραμε σε αυτό. Παίξαμε άμυνα!»

«Δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες τρεις με τέσσερις εβδομάδες, όμως στο τέλος θέλουμε και εμείς να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Σταθήκαμε πολύ κοντά στο 2-0 για αυτή τη “διπλή” εβδομάδα, γιατί φτάσαμε ένα βήμα από τη νίκη με τη Φενέρ και τώρα το αποτέλεσμα με τη Μακάμπι.

Οπότε πιστεύω ότι το κοινό μας έδωσε πολύ ενέργεια να επιστρέψουμε εδώ την Παρασκευή το βράδυ και να έχουμε μία καλή εμφάνιση».

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει αναφερθεί στο κομμάτι της ψυχολογίας και του αποτελέσματος που θα ήταν ικανό να επαναφέρει στο «πράσινο» τμήματα δόσεις αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια. Η επικράτηση επί των Ισραηλινών αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα σύμφωνα με τον Γουίλιαμς!

«Σίγουρα! Κάθε φορά που επιστρέφεις στο σπίτι σου και νιώθεις καλά, την επόμενη ημέρα πάντα είσαι καλύτερα μετά από μία νίκη.

Αυτή τη στιγμή τώρα χαμογελάμε! Όπως είπα πέρασε καιρός από τότε που πήραμε μία καλή νίκη σαν αυτή. Σήμερα η μπάλα πήγε στα δικά μας δεδομένα σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

Όμως τι είναι αυτό που εκείνος προτιμά να παρουσιάζει στο παρκέ; Μεγάλα σουτή… πτήσεις;

«Μεγάλωσα σαν… dunker. Όταν ήμουν νεότερος πολύς κόσμος με ήξερε για την αθλητικότητά μου και τέτοιες καταστάσεις στο παιχνίδι μου.

Αλλά, μάλλον, θα επιμείνω και θα πω αυτό! Ακόμη και αν πρόκειται για ένα σουτ που έδωσε τη νίκη σήμερα (σ.σ χθες). Νιώθω υπέροχα, το κοινό λάτρεψε αυτό το τρίποντο, όμως είμαι… high-flyer και μου αρέσουν τα καρφώματα».

Κλείνοντας αυτό που ακολουθεί είναι…«Λίγη ξεκούραση αρχικά! Έρχονται οι προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής (15/01) και τη Μπολόνια την Τρίτη (19/01)».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News