Γκελαούζος: «Τρομερό το 9 στα 9, έχουμε φοβερό προπονητή»
O κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας μαραθωνοδρόμος, Κώστας Γκελαούζος φιλοξενήθηκε στον “Κόσμο των Σπορ” μέσω Skype από την Αθήνα και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε για το Τριφύλλι:
«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε φέτος να έχουμε καλή ομάδα και είχε φανέι από περσι ότι έχει δέσει.
Έχουμε πάρα πολύ καλό προπονητή που έχει δέσει ολόκληρη την ομάδα αλλά το 9/9 είναι φοβερό και ελπίζω να συνεχίσει σε μεγαλύτερους αριθμούς».
Ζερβίνιο: Η τιμωρία για τη χειρονομία στη Λεωφόρο
Ο Ζερβινιό τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League με δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο παίκτης του Άρη είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει χειρονομία προς τους οπαδούς των «πράσινων».
Δείτε την ανακοίνωση:
«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν με την από 24-10-2022 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων πειθαρχική παράβαση (1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, παρ. 2 περ. α’, παρ. 5 περ. στ’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.).
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων η απόφαση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δηλώσεις Αταμάν: «Τελικός με Μονακό» - Τι ζήτησε από τον κόσμο
- «Οι εκρήξεις Γιαννακόπουλου και όχι η εγκληματική διαιτησία...» - Η αναδημοσίευση του DPG (pic-vid)
- Παναθηναϊκός: «Βιάστηκε» με Τεττέη ο Μπενίτεθ
- Ραπτόπουλος: «Αυτό έχω μάθει για τη σχέση Αλαφούζου-Μπενίτεθ»
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»