Για βουλευτής ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Για βουλευτής ο Δημήτρης Διαμαντίδης

[ads]
Σε επαφές με την Νέα Δημοκρατία φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ώστε να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές προκηρυχτούν.
[ads2]
Σε συζητήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τη Νέα Δημοκρατία να θέλει τον 3D στα ψηφοδέλτιά της!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφέρει πως ο «3D» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια το κόμματος. Το «πρέσινγκ» φέρεται να είναι… στενό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ αν τελικό ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεχτεί την πρόταση, αναμένεται να είναι υποψήφιος είτε στην Α’ είτε στην Β’ Αθηνών.

Δείτε τα 4 προγνωστικά από την Αγγλία με αποδόσεις που φτάνουν σε απόδοση τις 8 μονάδες !!! Ενα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο αρκεί…. Προγνωστικά από την Αγγλία

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News