Φτάνουν σε συμφωνία ΕΠΟ- Cosmote TV για το κύπελλο Ελλάδας!
Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ΕΠΟ και Cosmote TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του καναλιού την Τρίτη (11/10), με την Cosmote να αποφασίζει να δώσει 1 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του κυπέλλου για τη σεζόν 2022-23.
Έτσι όλα δείχνουν ότι για 13η διαδοχική σεζόν το κύπελλο Ελλάδας θα μεταδοθεί από την Cosmote TV.
Αναλυτικά τα ζευγάρια της 5ης φάσης της διοργάνωσης:
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Καλαμάτα – Παναιτωλικός
Καλλιθέα – Βέροια
Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός/Πανθρακικός
Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή
Κηφισιά – ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
Αλμωπός – Λαμία
Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου
Βόλος – Ιωνικός
Λάρισα – Λεβαδειακός
Απόλλων Πόντου – Πανελευσινιακό
Παναθηναϊκός: «Ανοικτό να δοθεί δανεικός ο Τρουιγιέ»
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ο Αλέξις Τρουιγιέ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι από τον Παναθηναϊκό, ειδικά αν αποκτηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση.
Αναλυτικά όσα αναφέρει στήλη του radar.gr:
«Κι αν για τον Αλβανό διεθνή μέσο όλοι λένε πως σιγά – σιγά θα μπαίνει στην εξίσωση από τον Γιοβάνοβιτς, για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό κάποιοι υποστηρίζουν πως τον Δεκέμβριο μπορεί να σταλεί με εξάμηνο δανεισμό στον Λεβαδειακό του Κομπότη.
Εκεί άλλωστε που στα τέλη Σεπτέμβρη κατέληξε ένας ακόμη πελάτης της Rogon του Κουτσολιάκου, ο Γιάννης Γιαννιώτας (ομόσταβλος με Τρουγιέ).»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Final Four: Ο αντίπαλος στον ημιτελικό αν περάσει Μονακό και Βαλένθια
- Μονακό: Με τρεις απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι διαθέσιμοι παίκτες
- Οι μέρες και οι ώρες για Game 1 και 2: Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός με Βαλένθια ή Ολυμπιακό
- Επίσημο: Απρόοπτο με Ζαρουρί, η αποστολή του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό