Φτάνει πια, βγάλτε οργή και αντίδραση στις... νεκρολογίες!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3: Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού

Έχουν μαζευτεί πολλά τις τελευταίες εβδομάδες κι ο κόσμος περιμένει να δει μια σπίθα αντίδρασης για να πάρει κι αυτός πάνω του.

Παρά την πίκρα δεκαετιών αλλά και του πρόσφατου 0-3 στη Λεωφόρο, οι παίκτες χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό τους που εξακολουθεί να υπομένει καρτερικά τις…κακουχίες περιμένοντας ένα πρωτάθλημα από το 2010!

Οι οπαδοί περιμένουν με τον ΠΑΟΚ και την Τρίπολη μία αληθινή κατάθεση ψυχής μιας ομάδας που θέλουν να δουν να θυμώνει σήμερα που όλοι την θεωρούν ξεγραμμένη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους συνεργάτες του λέει ότι από τον φετινό Παναθηναϊκό δεν λείπουν ούτε το υλικό, ούτε η γνώση, ούτε οι τρόποι: ψάχνουν όλοι μαζί να βρουν την …οργή και την δίψα.

Για να ξυπνήσει αυτή η οργή χρειάζεται και λίγος θυμός.

Χρειάζεται να αρχίσουν ΟΛΟΙ να ενοχλούνται με τα αφιερώματα στον υποψήφιο πρωταθλητή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (που δεν έχουν μείνει πρώτοι ούτε μια μέρα από το καλοκαίρι).

Να τσαντίζονται που -μέρες τώρα- το πράσινο ρεπορτάζ έχει αντικατασταθεί από… νεκρολογίες!

Το …έδαφος υπάρχει, βγάλτε νεύρο, δώστε απαντήσεις! Μια νίκη επί του ΠΑΟΚ χρωστούν οι παίκτες πρώτα απ’ όλα, στον εαυτό τους.

Να δώσουν μια απόδειξη ότι ξαναβρίσκουν τη σιγουριά τους, την όρεξη να αποδείξουν ότι μπορούν πολλά, αρκεί να είναι συγκεντρωμένοι, σοβαροί και ορεξάτοι. Εμπρός…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News