Έξαλλος Ομπράντοβιτς: «Λένε ψέματα για Παπαπέτρου»

Παναθηναϊκός: Χάθηκε η πεπατημένη των golden days

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sport Klub»:

«Όπως γίνεται πάντα, όταν έρχονται τα προκριματικά των εθνικών ομάδων όλοι μιλούν γι’ αυτά. Πριν, κανείς δεν αναφέρεται σ’ αυτά και τώρα που πέρασαν όλοι τα ξεχνούν. Αυτό διαρκεί όσο είναι τα παιχνίδια. Λυπάμαι πολύ που έρχονται άνθρωποι που δεν έχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όπως ότι εγώ δεν επέτρεψα στον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Φυσικά αυτό είναι απολύτως ψευδές. Μάλιστα, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να δει τον γιατρό του.

Από ‘κει και πέρα, είναι γνωστή η άποψή μου ότι είμαι πάντα υπερήφανος για την εθνική ομάδα και πως πάντα λέω στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από τη συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου. Και δεν το λέω μόνο για τη Σερβία, αλλά για όλες τις χώρες. Ξέρουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας συμπίπτουν με αυτά των εθνικών ομάδων και κάθε φορά νιώθουμε έκπληκτοι που συμβαίνει αυτό. Είμαι έτοιμοι να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά όταν τελειώνει όλο αυτό, κανείς δεν νοιάζεται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News