Εσιέν και Τοτσέ ζητάνε αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό!

Πληρώνει Εσιέν ο Αλαφούζος

Νέο θέμα προέκυψε στον Παναθηναϊκό αφού ο Εσιέν και ο Τοτσέ θα ζητήσουν αφαίρεση βαθμών από το τριφύλλι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το contra, οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές των πρασίνων απευθύνθηκαν σε δικηγόρο ώστε να προχωρήσει σε καταγγελία προς ΕΠΟ-Super League Σουρωτή και να ζητήσει να αφαιρεθούν βαθμοί από τον σύλλογό μας.

Ο λόγος είναι ότι δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός για τα χρήματα που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες και το τριφύλλι πριν λίγο καιρό.

Σίγουρα, πρόκειται για μια εξέλιξη την οποία δεν περίμενε κανείς στον Παναθηναϊκό (τουλάχιστον όχι ο απλός κόσμος) και ανατρέπει τα δεδομένα καθώς καταρρίπτει το κλίμα σταθερότητας που υπήρχε το τελευταίο διάστημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr