«Έρχεται με συνιδιοκτησία ο Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό - Ποιος ο λόγος»

Τα νούμερα του Μπερνάρντ όταν παίζει πίσω από τον επιθετικό

Για τυπικούς λόγους ο Μπερνάρντ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός από τη Σαρίγια με οψιόν άμεσης ανανέωσης του δεύτερου χρόνου, όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της σελίδας to10.gr.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η οριστική συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ και Σαρίγια έχει ως εξής: ο παίκτης για το… τυπικό της υπόθεσης, καθώς το συμβόλαιό του με τους Άραβες ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, θα υπογράψει ως δανεικός (κάτι σαν συνιδιοκτησία) με όρο στη συμφωνία την άμεση ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου.




Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πληρώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ενώ η συμφωνία για τον δεύτερο χρόνο ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για ποσά που είχαν δοθεί από πλευράς Παναθηναϊκού σε παίκτες τύπου Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News