«Ο Χεζόνια κάνει τα πάντα για να φύγει από τη Ρεάλ - Και ο Παναθηναϊκός στους πιθανούς προορισμούς του»

Η ισπανική MARCA γράφει για το μέλλον του Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και βάζει στο κάδρο τον Παναθηναϊκό.

Έπαθε πλάκα με το «διπλό» του Εξάστερου ο Χεζόνια! (pic)

Το μέλλον του Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ανοιχτό, με την ισπανική MARCA να ασχολείται εκτενώς με τα δεδομένα γύρω από τον Κροάτη φόργουορντ.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Χεζόνια έχει μπροστά του τρεις ημέρες για να πληρώσει ολόκληρο το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του, εφόσον θέλει να επιστρέψει στο NBA.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στις 850.000 ευρώ και αφορά αποκλειστικά την προοπτική μετακίνησης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δηλαδή, η συγκεκριμένη ρήτρα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο για ομάδα του NBA.

Η MARCA στέκεται στο γεγονός ότι ο Χεζόνια έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2029, μετά την ανανέωση που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2024, όμως η κατάσταση γύρω από τον παίκτη δεν έχει πάψει να απασχολεί την αγορά.

Παράλληλα, τονίζεται πως ο Κροάτης άλλαξε εκπρόσωπο μέσα στη χρονιά, περνώντας στην BeoBasket του Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο ατζέντης του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο NBA, λέγοντας:

«Δεν αποκλείω καθόλου να μπορέσει να επιστρέψει στο NBA».

Για την Ευρώπη τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Χεζόνια θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πληρώσει transfer fee, καθώς η ρήτρα των 850.000 ευρώ δεν ισχύει για ευρωπαϊκό σύλλογο.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε πιθανούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, με το Ντουμπάι Basketball και την Αναντολού Εφές του Πάμπλο Λάσο να εμφανίζονται στο κάδρο, εφόσον ανοίξει τέτοιο σενάριο.

Η MARCA βάζει στην εξίσωση και τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως θα ήταν ένας σύλλογος στον οποίο ο Χεζόνια δεν θα ταίριαζε καθόλου άσχημα.

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα συνδέει την αναφορά της με την άφιξη του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στην Αθήνα, καθώς ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε για την αγάπη που έχει ο Χεζόνια προς τους «πράσινους».

Ο Γιαμπουσέλε είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω να προκαλέσω κανένα πρόβλημα, αλλά ο Μάριο τραγουδούσε κάποια από τα συνθήματα. Ακόμη δεν τα ξέρω τέλεια, αλλά ανυπομονώ να τα μάθω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr