Μεταγραφή από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Ευαγγελία Τάνη, η οποία αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό πριν κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Μεταγραφή από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ευαγγελία Τάνη , για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ένταξε στο έμψυχο δυναμικό του την Ευαγγελία Τάνη, από τον Ολυμπιακό, που σήμερα γίνεται 20 ετών.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη καθώς η νεαρή πασαδόρος είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα και προσδίδει τεράστια ποιότητα στην πάσα.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο παρά το νεαρό της ηλικία της και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες:

2018-2019 ΟΠΑΘ Περσέας

2019-2023 Άρης

2023-2024 Ολυμπιακός

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ευαγγελία Τάνη τόνισε Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και το προπονητικό team. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ψυχικό σθένος, ώστε να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή του Πρωταθλήματος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr