Παναθηναϊκός Α.Ο για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Προστατέψτε τις έδρες μας»
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό στο Μετς και στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών την Τετάρτη 24 Απριλίου και την Πέμπτη 25 Απριλίου.
H ανακοίνωση:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει σχετικά με τους εντός έδρας αγώνες στο Μετς και στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών την Τετάρτη 24 Απριλίου και την Πέμπτη 25 Απριλίου.
Ο Σύλλογος εφιστά την προσοχή των φιλάθλων που θα βρεθούν στις δύο συναντήσεις με τον Ολυμπιακό τις δύο επόμενες ημέρες.
Ο νέος αθλητικός νόμος που πλέον εφαρμόζεται είναι ιδιαίτερα αυστηρός στις ποινές και υπάρχει άμεσος κίνδυνος τιμωρίας.
Τα υβριστικά συνθήματα και οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένου μπορεί να φέρουν αυστηρή ποινή για τον Σύλλογο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)