Οριστικό: Πήρε πρώην προπονητή της Γαλατασαράι και στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός!

Οριστικό: Πήρε πρώην προπονητή της Γαλατασαράι και στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον Σέρβο Ντράγκαν Νέσιτς θέλοντας να παίξουν τα ρέστα τους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Προπονητή με βαρύ βιογραφικό και παρουσία σε ομάδες Ιταλίας, Τουρκίας και Ρουμανίας φέρνει ο Παναθηναϊκός για να συμμαζέψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι πράσινοι έκλεισαν τον Σέρβο Ντράγκαν Νέσιτς θέλοντας να παίξουν τα ρέστα τους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Λίγα 24ωρα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον αντικαταστάτη του με τον Ντράγκαν Νέσιτς να είναι προ των πυλών για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» στο τμήμα του βόλεϊ γυναικών.

Ο 54χρονος προπονητής αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο της Ραπίντ Βουκουρεστίου, γεγονός που έκανε πιο εύκολο για τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Πέραν της Ραπίντ Βουκουρεστίου ο Νέσιτς έχει εργαστεί στις Μακάμπι Χάιφα, Τσανάκαλε, Ταργκοβίτσε, Καζέρτα, Μπάρι, Γαλατασάραι, Μοντε Σιάβο και στις εθνικές Μαυροβουνίου και Βουλγαρίας. Μάλιστα, το 2009 κατέκτησε το Challenge Cup με την ιταλική Μοντέ Σιάβο, αποτελώντας τη μεγαλύτερή του επιτυχία.

Σημειώνεται πως ο Σέρβος έμπειρος προπονητής πρόκειται να πιάσει άμεσα δουλειά, έχοντας ως βασικό στόχο την αντιστροφή του κλίματος στις τάξεις της ομάδας, η οποία έμοιαζε να έχει… παραιτηθεί στα τελευταία ματς.

Αναμφίβολα, η ενέργεια αυτή μοιάζει να είναι η ύστατη προσπάθεια από την πλευρά του Παναθηναϊκού να σώσει τη σεζόν, κάνοντας έναν δυναμικό ντεμαράζ στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News