Ρούξι Ντουμιτρέσκου και Αλέξανδρος Νικολαΐδης άφησαν «μόνο» τον μικρό Φίλιππο μέσα σε 1,5 χρόνο
Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου είχε παντρευτεί τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη με τον οποίο είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Φίλιππο.
Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών σήμερα σκορπίζοντας παράλληλα θλίψη στο χώρο του βόλεϊ κι όχι μόνο.
Μάλιστα η πρώην παίκτρια του βόλεϊ είχε παντρευτεί τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, το ζευγάρι είχε χωρίσει μετέπειτα, και είχαν αποκτήσει ένα παιδί μαζί τον μικρό Φίλιππο.
Ωστόσο ο γιος τους πλέον ζει μία πραγματική τραγωδία, καθώς έχασε και τους δύο γονείς του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σε μία δυσάρεστη εξέλιξη που κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώσει… Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής (03/03) η πρώην αθλήτρια του «τριφυλλιού» υπέστη ανακοπή στο σπίτι της και άφησε την τελευταία της πνοή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»