Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ: Πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ: Πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό βόλεϊ η είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε ηλικία μόλις 46 ετών από ανακοπή καρδίας.

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε ηλικία μόλις 46 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση του χαμού έγινε γνωστή από την επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας Βόλεϊ της Ρουμανίας.

Μάλιστα η Ρούξη Ντουμιτρέσκου άφησε πίσω της τον γιο τους, Φίλιππο, που είχε με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη σε ηλικία 12 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η 46χρονη τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Ρουμανία όπου είχε τη δική της ακαδημία βόλεϊ.

Τέλος, όσον αφορά την επαγγελματική της καριέρα σε ηλικία 20 ετών άρχισε την καριέρα της στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα των Βριλησσίων (1997-2003), για να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2003 στον Παναθηναϊκό όπου πραγματοποίησε μία μυθική καριέρα.

Με τις πράσινες αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι και το 2010 και σε αυτό το διάστημα κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και ήταν φιναλίστ το 2009 στον τελικό του CEV Challenge Cup, με την Ρουμάνα αθλήτρια να γίνεται αρχηγός του τριφυλλιού και να βλέπει τη φανέλα με το όνομά της και το Νο 9 στην πλάτη να αποσύρεται, ως ένδειξη σεβασμού του Παναθηναϊκού για την τεράστια προσφορά της στο σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News