Καλμαζίδης: «Δεν είμαστε αυτήν την εποχή στο τοπ επίπεδο μας»

Καλμαζίδης: «Δεν είμαστε αυτήν την εποχή στο τοπ επίπεδο μας»

Γιάννης Καλμαζίδης και Πέννυ Ρόγκα προχώρησαν σε δηλώσεις μετά τη νίκη 3-2 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πράσινος τεχνικός:

«Έγινε ένα σκληρό ματς όπως πάντα με τον Ολυμπιακό και θεωρώ και ποιοτικά δεν είμαστε αυτή την εποχή στο τοπ επίπεδο μας. Γίνανε αρκετές καλές φάσεις και καλό ματς. Αυτή την περίοδο οι ομάδες δεν έχουν δέσει. Είμαστε χαρούμενοι που ανακάμψαμε και είμαστε ευτυχείς για αυτό.

Θεωρώ ότι σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες να παίξουμε πρώτο χρόνο και σίγουρα και ο αντίπαλος εμπόδισε την ανάπτυξη μας. Οι προπονητές οφείλουμε να είμαστε τετράγωνοι στο μυαλό μας , εμείς βλέπουμε τεχνικά και τακτικά τι γίνεται στο γήπεδο όχι τόσο την προϊστορία».

H Πέννυ Ρόγκα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι έλειπα από τις περισσότερες προπονήσεις, έκανα μόνο μια και γυμναστήριο. Είμαστε έτοιμες όλες οι παίκτριες ανά πάσα ώρα και στιγμή. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό που έχει αξιόμαχο σύνολο και θα γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα.

Δουλεύουμε καθημερινά και έχουμε ψηλές παίκτριες στην μπροστά ζώνη και το μπλοκ άμυνα με το καλό σερβίς μπορεί να πάρει ματς . Η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα που μπορεί να φτάσει. Είχαμε κάποιες απουσίες χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό, ωστόσο μπορούμε να ανέβουμε.

Όποια ομάδα και να παίζει με τον πρωταθλητή θέλει να τον κερδίζει. Είμαστε έμπειρες αθλήτριες και μπορούμε να διαχειριστούμε όλη αυτή την πίεση. Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο, η εμφάνιση με την ΑΕΚ μας ταρακούνησε. Οι ήττες είναι διδακτικές και από δω και πέρα έχουμε καλή ψυχολογία»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News