«Γλέντησε» τον Ολυμπιακό και σε... άδειο γήπεδο ο Παναθηναϊκός! (vids)

«Γλέντησε» τον Ολυμπιακό και σε... άδειο γήπεδο ο Παναθηναϊκός! (vids)

«Πράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι αιωνίων και στο βόλεϊ γυναικών με τον Παναθηναϊκό να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του απέναντι στον Ολυμπιακό στο tie break στο άδειο… γήπεδο του Μετς και να παίρνει μια σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει από τα δύσκολα στο πρώτο σετ και από το 14-19 πήγε στο 20-21, όμως, με νέο σερί ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» το 0-1 στο άδειο γήπεδο των «πρασίνων» στο Μετς.

Οι «πράσινες» μπήκαν πιο αποφασισμένος στο δεύτερο σετ και σημείωσαν εκκίνηση «6-1». Δίχως να δυσκολευτούν ισοφάρισε στα σετ 1-1 παίρνοντας μάλιστα και διαφορά +10 (25-15).

Με τη φόρα του δεύτερου σετ το Τριφύλλι απέκτησε και πάλι προβάδισμα με double score 8-4. Παρά την πίεση του Ολυμπιακού στο 11-9 ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει και πάλι (15-10). Στη συνέχεια έκανε περίπατο και έφτασε σε μια άνετη ανατροπή επί του «αιωνίου».

Υπό την απειλή της ήττας οι φιλοξενούμενοι έφεραν αντίσταση στο 4ο σετ (6-6). Ένα «3-0» από πλευράς Ολυμπιακού ανάγκασε τον Καλμαζίδη να πάρει τάιμ άουτ (8-11). Παρά την κίνηση του «πράσινου» τεχνικού οι «ερυθρόλευκες» επέκτειναν το σερί τους (8-13). Με το μομέντουμ να γυρνάει στον Ολυμπιακό το παιχνίδι οδηγήθηκε (2-2) στο tie break.

Πόντο – πόντο πήγε στο ξεκίνημά της η «ρωσική ρουλέτα» μέχρι το σημείο όπου ο Παναθηναϊκός έκανε το 7-5 έπειτα από μπλοκ της Άτκινσον. Ο Ολυμπιακός με δύο σερί πόντους πήγε το παιχνίδι στο 11-10. Η Καρκάσες έκανε το 13-11 για το τάιμ άουτ των φιλοξενούμενων. Αυτό δεν εμπόδισε τα φίνα κορίτσια να φτάσουν στη νίκη με 15-13.

Τα σετ: 21-25, 25-15, 25-19, 19-25, 15-13

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News