ΤΕΡΑΣΤΙΟ «διπλό» ο Παναθηναϊκός επί της Βουλιαγμένης
Ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας τη Βουλιαγμένη με 12-11 με γκολ πέτυχε ο Γκιουβέτσης 1.4 πριν τη λήξη του αγώνα και χάρισε μια ψυχωμένη νίκη στο «τριφύλλι».
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό που πέρασε μέσα από την έδρα της ιστορικής Βουλιαγμένης με πολύ καλή εμφάνιση.
Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και φιγουράρει στην κορυφή του Α΄ Ομίλου με 9 πόντους. Όσο για τους «μπέμπηδες», ήταν η πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και έμειναν στους τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες.
Το «τριφύλλι» πήγε εξαιρετικά απέναντι στην ισχυρή ομάδα του ΝΟΒ και πήρε πολύτιμους πόντους διατηρώντας το νικηφόρο σερί του.
Άξια αναφοράς είναι η εμφάνιση του Γκιουβέτση που σημείωσε το καθοριστικό νικηφόρο γκολ και συνολικά με πέντε γκολ ήταν το πρόσωπο του αγώνα.
Παράλληλα σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι ΓΠαπασηφάκης (3), Κουρούβανης (2) και Χαλυβόπουλος (2) αλλά και οι Γουάινμπεργκ, Σκουμπάκης , Αλβέρτης, Νικολαϊδης, Χατζηγούλας, Μπανίσεβιτε και Κοπελιάδης.
Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα :3-3, 2-3, 3-3 και 3-3
Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Αγγελόπουλος, Τόττης, Αλμύρας, Τρούλος 3, Ούμποβιτς 1, Χατζής 5, Σαπουνάκης, Καστρινάκης 1, Τε Ρίελε, Σπάχιτς 1, Μπελέσης, Λεβαντής.
Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Γουέινμπεργκ, Χαλυβόπουλος 2, Σκουμπάκης, I. Μάζης, Γκιουβέτσης 5, Αλβέρτης, Κουρούβανης 2, Νικολαΐδης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 3, Κοπελιάδης, Μπανίτσεβιτς, Ηλιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Πορτοκάλης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις, ποιοι έμειναν εκτός
- Παναθηναϊκός: Τιμωρία μετά το ντέρμπι – Πότε θα εκτίσει την ποινή
- «Πού είναι ο Στίλερ, αυτός ο ηλίθιος;»: Το... τρελό βράδυ του διαιτητή Μπέτις – Παναθηναϊκός
- «Δεύτερος ψηλός του Παναθηναϊκού ο Φαρίντ - Η επόμενη απόφαση για Χολμς»
- Παναθηναϊκός: Τόσα διαρκείας αναμένεται να πωληθούν στον Βοτανικό