Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Χατζηγούλας
Την ανανέωση του συμβολαίου του Μάριου Χατζηγούλα για έναν ακόμα χρόνο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάριο Χατζηγούλα για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.
Σημαντική ανανέωση για το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Μάριο Χατζηγούλα.
Πρόκειται αναμφίβολα για κομβική συμφωνία και ο 30χρονος περιφερειακός αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα ώστε να ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι.
Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χατζηγούλας ανέφερε
“Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα για 4η συνεχόμενη σεζόν με την ομάδα μου! Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος είναι τιμή και κίνητρο για μένα.
Στόχος μας να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Το οικογενειακό κλίμα που έχουμε χτίσει στην ομάδα είναι μοναδικό και μας δίνει τη δύναμη να ξεπερνάμε κάθε πρόκληση. Πάμε δυνατά για νέες επιτυχίες με τον κόσμο δίπλα μας”».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ