Χάθηκε το Κύπελλο για τον συγκινητικό Παναθηναϊκό (vid)
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, όμως, γνώρισε την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό με 22-9.
Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Μάζη προκρίθηκαν στον τρίτο τελικό στην ιστορία του τμήματος με σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου στον ημιτελικό της διοργάνωσης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός ήρθε στο Final 4 με τις σημαντικές απουσίες των Σγουρίδη και Γεωργαρά, κατέθεσε ψυχή στον ημιτελικό αλλά δε μπόρεσε να διεκδικήσει το τρόπαιο.
Για τον Παναθηναϊκό σκόραραν οι Παπανικολάου (2), Παπασηφάκης (2), Κουρούβανης (2), Ράσοβιτς (1), Αλβέρτης (1), Χατζηγούλας (1).
Το «τριφύλλι» δεν ξεκίνησε καλά και σε συνδυασμό με την τρίτη αποβολή του Χατζηγούλα από το πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ (7-4).
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους «πράσινους» να προσπαθούν να μειώσουν αλλά να δυσκολεύονται να βρουν σκορ με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 22-9.
Οκτάλεπτα: 7-4, 5-2, 6-1, 4-2
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα