Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό (9-7) στην έδρα του Υδραϊκού για την 7η αγωνιστική της β’ φάση της Α1 ανδρών Πόλο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμη μια αρκετά καλή εμφάνιση και μάλιστα κατάφερε να πάρει το παιχνίδι κόντρα στον Υδραϊκό με 9-7 φεύγοντας μ’ ένα πολύ σημαντικό διπλό για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης της Α1 ανδρών στο Πόλο.

Πιο αναλυτικά οι πράσινοι είχαν την απάντηση και έβαλαν μπροστά τον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγα λεπτά και κάνοντας ένα μίνι ξέσπασμα σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη πριν το τελικό από τον Λιαπάκη που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Υδραϊκού με τρία γκολ.

Για το Τριφύλλι οι Παπανικολάου και Στίβενσον σημείωσαν από τρια γκολ. Ο Υδραϊκός παρέμεινε στους 23 βαθμούς και θα ολοκληρώσει τη Β’ φάση στην 8η θέση του G1 Ομίλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News