Αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη

Αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη

Το αντρικό τμήμα πόλο του Παναθηναϊκούς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του LEN Euro Cup με μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στο ισχυρό Ανόβερο.

Οι «πράσινοι» ήταν πολύ ανταγωνιστικοί παρά την ήττα με 11-14 και πάλεψαν απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ως προς τον αγώνα, η ομάδα του κόουτς Μάζη παρέμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο με τον Δερμιτζάκη να μειώνει σε 4-6.

Στη συνέχεια, το Ανόβερο έφτασε στο 9-5 μετά την ανάπαυλα και αργότερα στο 11-7. Στα τελευταία λεπτά, ο Παναθηναϊκός βρήκε επιθετικές λύσεις με τους Χατζηγούλα, Δερμιτζάκη και Σγουρίδη για το 11-13 αλλά ο αντίπαλος με γκολ του Σίπερ διαμόρφωσε το τελικό 11-14.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-4, 3-5, 4-3

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ρισίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαϊδης, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News