Μεγάλο «μπαμ»: Πήρε Τζούρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έκανε δική του την 19χρονη Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς, ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή με ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χτίζει με υψηλές βλέψεις την ομάδα γυναικών του, προσθέτοντας στο ρόστερ του ένα από τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι «πράσινες» ήρθαν σε συμφωνία με την Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς, η οποία μετά από έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ αφήνει τη Θεσσαλονίκη και ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα της στην Αθήνα.
Η 19χρονη επιθετικός έμεινε ελεύθερη και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει μία σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Τζούρτζεβιτς αποτελεί επένδυση για το μέλλον, έχοντας ήδη συγκεντρώσει σημαντικές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η παρουσία της στην επιθετική γραμμή αναμένεται να δώσει επιπλέον λύσεις και ποιότητα στο «τριφύλλι».
Μάλιστα, η νεαρή φορ έχει καταγράψει ήδη την πρώτη της συμμετοχή με την Εθνική Γυναικών, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται στις παίκτριες της νέας γενιάς που ξεχωρίζουν και έχουν μπροστά τους σημαντική προοπτική.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ