Παναθηναϊκός: Έκλεισε με νίκη τη σεζόν
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Αγίας Παρασκευής με γκολ της Χριστίνας Κόλλια στην τελευταία αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 48 βαθμούς.
Με θετικό πρόσιμο τελείωσε τη σεζόν ο Παναθηναϊκός, καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Αγίας Παρασκευή με 1-0 έχοντας συνολικά 48 βαθμούς και όντας μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Παρότι το παιχνίδι δεν είχε μεγάλο βαθμολογικό διακύβευμα, οι «πράσινες» έδειξαν σοβαρότητα και κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα, με τη Χριστίνα Κόλλια να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 88′ λεπτό.
Πλέον, στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική, να κάνει βήματα προόδου και να διεκδικήσει υψηλότερες θέσεις στην Α’ Εθνική Γυναικών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, ο νο1 στόχος - Τύπου Λάιλς ή Γιαμπουσέλε για το «5»
- Ασταμάτητος Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Ντέσερς - Το πλάνο επιστροφής του
- «Για αυτή την ομάδα είναι φαβορί ο Αταμάν»
- Πανέτοιμος να παίξει ο Ράστοντερ - Πότε θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού