Στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα με ισοπαλία στον Βόλο
Οι «πράσινες» ξεκίνησαν με ισοπαλία 2-2 απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα σεζόν.
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2025-26 δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα ταξίδεψε στη Μαγνησία για να αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλο και παρότι βρήκε απαντήσεις στην επανάληψη, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο τελικό 2-2.
Η γηπεδούχος ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (1-0), δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες για τις «πράσινες». Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, πέτυχε δύο γκολ και έδειξε ότι μπορεί να επιστρέψει, ωστόσο οι Βολιώτισσες ισοφάρισαν ξανά, αφήνοντας το παιχνίδι χωρίς νικήτρια και δίνοντας από έναν βαθμό σε κάθε πλευρά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:
Ρέα – Βόλος 2004: 5-0
Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά: 1-0
ΑΕΚ – Τρίκαλα: 8-0
ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός: 2-2
Οδυσσέας Μοσχάτου – Νέες Ατρομήτου (εκκρεμεί)
ΟΦΗ – Αγία Παρασκευή (εκκρεμεί)
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Ταϊρίκ Τζόουνς - Ο λόγος
- Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Νίκη στη Βαρκελώνη, ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό
- «Όχι για μανάδες» - Η φοβερή κίνηση του Τεττέη στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
- «Σε αυτή τη διοργάνωση θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Το γκρουπ δυναμικότητας»