«Κλείδωσε» η έδρα του τελικού Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΕΠΟ να ορίζει την έδρα του αγώνα.

Παναθηναϊκός-Αρης: Το μόνο σενάριο για να έχει κόσμο ο τελικός Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα κοντραριστούν με φόντο το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο Γυναικών με την ΕΠΟ να είχε αφήσει ανοιχτό το φάκελο της έδρας που θα γινόταν το συγκεκριμένο ματς.

Πλέον η ανώτατη Αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισε πως ο μεγάλος τελικός αναμένεται να γίνει στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» το Σάββατο 24/5.

Η ΕΠΟ ήθελε ο αγώνας αυτός να γίνει σε γήπεδο/στάδιο που να πληροί τις προϋποθέσεις των γηπέδων/σταδίων της Super League με τις επιλογές εντός της Αττικής να ήταν περιορισμένες με αποτέλεσμα ο Βόλος να έμοιαζε ιδανική λύση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr