Αποχώρηση σοκ από τον Παναθηναϊκό!

Αποχώρηση σοκ από τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός δε θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την κεντρική αμυντικό Τζιοβάνα Μάια, καθώς η Πορτογαλίδα αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αποχώρηση σοκ από τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του «novasports.gr» η Τζιοβάνα Μάια δε θα συνεχίσει στους πράσινες για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Πιο αναλυτικά , η Μάια βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία και ο λόγος της αποχώρησης της αφορά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο την αναγκάζει να μείνει εκτός γηπέδων.

Η Πορτογαλίδα στόπερ αποχαιρέτησε της συμπαίκτριές της  και δέχθηκε ευχές για γρήγορη ανάρρωση με το κενό που αφήνει πίσω της να είναι τεράστιο και λίγο πριν από τον επικείμενο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News