Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Χατζηλεοντή
Η Ιωάννα Χατζηλεοντή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την καριέρα της στον Παναθηναϊκό, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό της με τους πράσινους.
Η Ιωάννα Χατζηλεοντή θα συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια όπως έγινε κι επίσημο από τον σύλλογο με την ίδια μάλιστα να δηλώνει πολύ χαρούμενη για την έκβαση που πήρε η συγκεκριμένη υπόθεση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Χατζηλεοντή στο τμήμα μπάσκετ γυναικών.
Η διεθνής φόργουορντ παραμένει στον Παναθηναϊκό υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2027.
Σε δήλωσή στο www.pao1908.com η Ιωάννα Χατζηλεοντή ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω για τρίτη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Εκτιμώ πολύ την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Σύλλογος και η ομάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία πάνω από όλα και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Η Ισπανίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Telekom Center Athens (pics)
- Γουόκερ: «Μου αρέσει ο Ναν, ίσως κάποτε στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη φωτογράφιση του Ναν - Γιατί φωτογραφήθηκε χωριστά
- Οριστική εξέλιξη: Η κατάσταση Φαλ και Ρογκαβόπουλου ενόψει Φενέρμπαχτσε