Ο Παναθηναϊκός αρνείται να βγει να παίξει αν δεν μπουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο
Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι δεν θα βγει για την επανάληψη, αν δεν επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους του που έχουν αγοράσει εισιτήρια.
Σε οριακό σημείο οδηγήθηκε ο τελικός του Παναθηναϊκού με τον Αθηναϊκό, καθώς το θέμα της εισόδου φιλάθλων στις εξέδρες προκάλεσε νέα ένταση.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Παναθηναϊκού, περίπου 100 φίλαθλοι της ομάδας είχαν προμηθευτεί μεμονωμένα εισιτήρια, όμως δεν τους επετράπη η είσοδος στο γήπεδο.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο παρκέ για την επανάληψη του αγώνα, αν δεν δοθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Από την πλευρά του συλλόγου προκύπτει επίσης ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Δημήτρης Βρανόπουλος, έδωσε την κατεύθυνση να μη συνεχιστεί η αναμέτρηση εφόσον δεν μπουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι που απέκτησαν νόμιμα εισιτήρια.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»