Τελείωσε το «ταξίδι» στην Τουρκία για τον Παναθηναϊκό (vid)
Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, όμως, παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Μαρσίν και έμεινε «εκτός» ημιτελικών Eurocup.
Το… ταξίδι για την ομάδα της Σελέν Ερντέμ ολοκληρώθηκε στους «8» του Eurocup απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης.
Οι «πράσινες» κυνήγησαν ένα μικρό θαύμα στην Τουρκία απέναντι στη Μερσίν (σ.σ στο Telekom Center είχαν ηττηθεί με 4), έβγαλαν όσες δυνάμεις είχαν στο παρκέ, αλλά «λύγισαν» στο 3ο δεκάλεπτο.
Για τις νικήτριες, η Μπερκ μέτρησε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, με την Γκιζελσόντερ να προσθέτει 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ.
Από την άλλη, η Φιτζέραλντ τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ η Πρινς πέτυχε 12 πόντους, πήρε 17 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έκανε 3 μπλοκ.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 38-36, 58-46, 71-54
Δείτε τον αγώνα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 12άδα του Παναθηναϊκού, η απόφαση για Λεσόρ, ποιοι έμειναν εκτός
- Παναθηναϊκός - Μπέτις: Η ιδιαίτερη στιγμή Φύσσα και Χοακίν στο ΟΑΚΑ
- Επίσημο: Η 11άδα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μπέτις
- Ιερεθουέλο: «Πολύ καλή η διαιτησία στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»
- Φενέρμπαχτσε: Τι αποκάλυψε ο GM για Γιουρτσέβεν και Χέιζ-Ντέιβις