Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Κωτούλα
Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την Φαίη Κωτούλα, όπως έκανε επίσημο με ανακοίνωσή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φάιη Κωτούλα για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.
Σε μια σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς έδωσε και φέτος τα χέρια με τη Φαίη Κωτούλα.
Αυτή θα είναι η έκτη χρονιά που θα συνεχίσει την καριέρα της με την πράσινη φανέλα η γκαρντ από την Κοζάνη. Η 31χρονη αθλήτρια έχει συμβόλαιο …καρδιάς με τον Παναθηναϊκό και θα μπει και φέτος στο παρκέ να διεκδικήσει όλους τους τίτλους.
Σε δήλωση του στο www.pao1908.com η Κωτούλα ανέφερε «Για μένα πλέον τα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό, είναι συμβόλαια…καρδιάς. Αυτή θα είναι η έκτη μου χρονιά στην ομάδα και είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι εδώ για να ενισχύσω την προσπάθεια της ομάδας στη διεκδίκηση των τίτλων.
Ο Σύλλογος με στήριξε σε μια δύσκολη στιγμή και εγώ είμαι εδώ για να τον ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις και να παλέψουμε για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα