Παναθηναϊκός: Ήττα στις λεπτομέρειες, έδειξε ότι μπορεί!
Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε στις λεπτομέρειες (παρά το τελικό σκορ) να ρίξει τη… βόμβα διπλού επί του Αθηναϊκού, στον πρώτο ημιτελικό της Α1 γυναικών (98-85).
Ο Παναθηναϊκός, με μόλις επτά διαθέσιμες παίκτριες και χωρίς τις Χατζηλεοντή και Σταμολάμπρου, αντιστάθηκε σθεναρά για τρεις περιόδους απέναντι στον ισχυρό Αθηναϊκό.
Ωστόσο, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Σέπαρντ και Χολμς, που σημείωσαν συνολικά 57 πόντους, οδήγησαν την ομάδα του Βύρωνα στη νίκη με 98-85 και το προβάδισμα στη σειρά.
Στην τέταρτη περίοδο, τα φάουλ άρχισαν να στοιχίζουν στον Παναθηναϊκό. Η Τζόουνς αποβλήθηκε με πέντε φάουλ 3:48 πριν τη λήξη, δίνοντας πλεονέκτημα στον Αθηναϊκό. Η Σέπαρντ (86-79 στο 36’) και η Χολμς με τρίποντο (93-83) έβαλαν τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 98-85.
Δεκάλεπτα: 21-25, 44-49, 68-66, 98-85
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Ταϊρίκ Τζόουνς - Ο λόγος
- Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Νίκη στη Βαρκελώνη, ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό
- «Όχι για μανάδες» - Η φοβερή κίνηση του Τεττέη στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
- «Σε αυτή τη διοργάνωση θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Το γκρουπ δυναμικότητας»