Ο Παναθηναϊκός λύγισε από τον Αθηναϊκό
Ο Αθηναϊκός νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά με 95-82, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ Γυναικών!
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι κόντρα στον Αθηναϊκό και όντας κατώτερος από τον αντίπαλό του έχασε με 95-82 για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.
Η ομάδα της Στέλλας Καλτσίδου έδειξε τις… άγριες διαθέσεις από την πρώτη περίοδο, ξεκινώντας το παιχνίδι με σερί 16-0, ενώ είχε τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτιάχνοντας από νωρίς πολύ μεγάλες υπέρ της διαφορές (39-17 στην πρώτη περίοδο) με επιθετικό ρεσιτάλ και πανηγυρίζοντας τελικά την άνετη νίκη με 95-82!
Έτσι, ο Αθηναϊκός νίκησε για δεύτερη φορά τις «πράσινες» στο φετινό πρωτάθλημα, βελτίωσε το ρεκόρ του σε 16-4 και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση ενόψει των playoffs, με τον Παναθηναϊκό να μένει τρίτος, με 13 νίκες και 6 ήττες.
Τα δεκάλεπτα: 39-17, 54-39, 79-56, 95-82.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η επόμενη μέρα μετά τον Όσμαν: Απαντά με «βόμβα» ο Παναθηναϊκός
- Πιθανή ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Γκρασχόπερς
- Η Μπάλτικα έριξε τις απαιτήσεις για Γκασαμά – Η στάση του Παναθηναϊκού
- Με διπλό όρο οι απολαβές του Κρίστιανσεν - Πώς θα πληρώνει ο Παναθηναϊκός
- Υπέγραψε και ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Μπατίστ - Ο ρόλος του