Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό: Μπαίνει στο χειρουργείο η Σταμολάμπρου

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου «θυσιάστηκε» για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό: Μπαίνει στο χειρουργείο η Σταμολάμπρου

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου μερικές μέρες μετά την απίθανη εμφάνισή της απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για να λύσει το πρόβλημά της στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Το διάστημα της απουσίας της υπολογίζεται να είναι ανάμεσα στις 4 με 6 εβδομάδες και σαφέστατα, η Βασιλεία Γκουζίνη θα κληθεί να διαχειριστεί ένα τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα.

Να σημειωθεί πως η Σταμολάμπρου αντικαταστάθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι αιωνίων στο 5′ και εν συνεχεία επέστρεψε στο παρκέ έχοντας πάρει παυσίπονα. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 19 πόντους και ήταν η πρώτη σκόρερ για τις «πράσινες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr