Νίκλας για Λεωφόρο: «Μας επηρέασαν οι συνθήκες του γηπέδου – Υπήρχε πολύς καπνός!»

Ο Θάνος Νίκλας σχολίασε την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, έριξε μπηχτές για τον καπνό και τις... βολές!

Νίκλας για Λεωφόρο: «Μας επηρέασαν οι συνθήκες του γηπέδου - Υπήρχε πολύς καπνός!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κακό παιχνίδι επιθετικά, δυστυχώς, για εμάς, με κακά νούμερα και πολλά εύκολα άστοχα.

Σίγουρα, μας επηρέασαν και οι συνθήκες του γηπέδου και δεν ανταποκριθήκαμε. Οι ξένες σοκαρίστηκαν από αυτό που αντίκρισαν.

Με ρωτούσαν γιατί υπάρχει τέτοιο μίσος, με ρωτούσαν για τον τόσο καπνό στο γήπεδο. Δεν είναι συνθήκες αυτές για τόσο μεγάλα ματς.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς, δεν δείξαμε νεύρο και επιθετικότητα μπροστά και αυτό μας στοίχισε.

Αμυντικά, κρατήσαμε ένα παιχνίδι στους 62 πόντους, με πολλές βολές από τους αντιπάλους και χάσαμε κάποια ριμπάουντ που μας κόστισαν. Θέλουμε χρόνο και δουλειά, για να βρούμε τη χημεία που θέλουμε. Είναι ακόμη μέσα Οκτωβρίου.

Είμαστε ένα τμήμα που έχει φέρει πολλές επιτυχίες και τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα!

Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος, θα παλέψουμε για τους τίτλους σαν ομάδα! Η ισοπέδωση είναι στοιχείο εκτός της ομάδας μας και θα παλεύουμε πάντα θετικά και όλοι μαζί για το καλύτερο»

Και οι δηλώσεις της Άννας Σπυριδοπούλου:

«Δεν ξέρω αν μπορώ να σχολιάσω ένα παιχνίδι, που οι βολές ήταν 17 -9 υπέρ του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας.

Παρόλα αυτά, δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε, θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Άλλωστε, είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για το πρωτάθλημα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Exit mobile version