Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει επεισόδια έξω από το γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να απαντά.
Πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, οι φιλοξενούμενοι τόνιζαν ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν λεκτικά στις παίκτριες της ομάδας του, εκτοξεύοντας ύβρεις, φτυσίματα και ρίχνοντας αντικείμενα. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή καθώς και τη ΔΕΑΒ για το περιστατικό.
Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός απάντησε, τονίζοντας ότι η τήρηση της τάξης εκτός του γηπέδου ανήκει αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός υπογράμμισε ότι, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου, η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των φιλάθλων πριν και μετά τον αγώνα, και ότι η παρουσία της πρέπει να είναι επαρκής για τη διασφάλιση της ομαλότητας στις περιοχές γύρω από το γήπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός τονίζοντας τα εξής: «O Σύλλογος συμμορφούμενος με τις επιταγές του νόμου αφήνει την τήρηση της τάξης εκτός των αγωνιστικών χώρων, των δρόμων, των κοινόχρηστων χώρων, των πεζοδρομίων, στην αρμοδιότητα και τη δικαιοδοσία της Ελληνικής Αστυνομίας ως τη μόνη αρμόδια για την προσέλευση, τη μετακίνηση και την αποχώρηση των φιλάθλων και άλλων, η οποία θα πρέπει να διαθέτει το αναγκαίο προσωπικό για την περιφρούρηση της αθλητικής εκδήλωσης σε τέτοιες φύσεως μάλιστα συναντήσεις και σε χώρους εκτός δικαιοδοσίας των σωματείων».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τινάζει τη μπάνκα ο Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι «χρυσές» απολαβές σε Γιαμπουσέλε
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφή μέχρι την... Πάκσι!
- Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη που μπορεί να βοηθήσει για Φαν Ντρόγκελεν
- Η στάση του Κοτσορασβίλι στα σενάρια για Παναθηναϊκό