Παναθηναϊκός: Καλεί τα μέλη Γενική Συνέλευση στις 23 Ιουλίου
Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι προγραμματίζει Γενική Συνέλευση των μελών του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουλίου, καλώντας όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να δώσουν το παρών.
Αναλυτική η πρόσκληση της Γ.Σ. αναφέρει:
«Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2025,ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στη θύρα 7α του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης (Παύλος Γιαννακόπουλος).
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Εκλογή Γραμματέα Γεν. Συνέλευσης.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση 2024.
Έγκριση Οικονομικού απολογισμού και απολογισμού πεπραγμένων του Δ.Σ. για την χρήση 2024.
Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού χρήσης 2025 – Έγκριση Οικονομικού
Προϋπολογισμού αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα γίνει, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 24 Ιουλίου 2025 ημέρα Πέμπτη, ώρα 18:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, κατά την ημερομηνία αυτή δε, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.
Δικαίωμα να ψηφίσουν στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League