Παναθηναϊκός: Ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ
Η ανδρική ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Γούση και Γ. Αυλωνίτη, ενώ άτυχος στάθηκε και ο Β. Αυλωνίτης που τραυματίστηκε στον ώμο στο πρώτο ημίχρονο. Το «τριφύλλι» παραμένει στους 31 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) στο 12ο λεπτό του αγώνα, όμως η απάντηση ήρθε σχεδόν αμέσως από τον Πάνου που σκόραρε με πέναλτι για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.
Με την επιστροφή η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα και πέρασε μπροστά με 2-1 και στη συνέχεια με 3-1 παρά τις αρκετές επεμβάσεις του Χριστόπουλου. Το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις καθώς λόγω των πολλών απουσιών είχε περιορισμένο rotation. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-1.
Παναθηναϊκός (Ζιάβας): Χριστόπουλος, Παπακώστας, Φλώρος, Γρηγοράκος, Λιαρόπουλος, Πάνου, Αυλωνίτης Β., Παυλίδης, Λαμπρίδης και Ζέρβας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Άρη, ποιοι έμειναν εκτός
- Άλλαξε ώρα το Άρης-Παναθηναϊκός
- Δικηγόρος Λιόλιου κατά Παναθηναϊκού: «Γιατί πανηγυρίζουν οι ομάδες οτι το έκαναν αυτές»
- Παναθηναϊκός: Τι είναι η πλήρης ρήξη τένοντα του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ