Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός!

Το απόγευμα της Τρίτης (20/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός!

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις αθλήτριες: Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Φαίη Κωτούλα, Διονυσία Αλεξανδρή, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Λιλιάννα Καρακασίδου, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Σταύρια Κόνιαλη, Μαργαρίτα Μπάτσιου, Ειρήνη Πασιατζή όπως και την Γιώτα Κατσιώνη που θα λάβει μέρος μόνο στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι Σοφία Καμπάκα και Ιωάννα Λαγωνικάκη  θα ενσωματωθούν στην ομάδα όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κορασίδων.

Παράλληλα, οι Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, Τζάσμιν Τζόουνς και Ελίζαμπεθ Ντίξον αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες.

Στην πρώτη τους συγκέντρωση οι «πράσινες» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ, τον Γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Νίκα και τον Διευθυντή αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων.

Το επιτελείο της Παναθηναϊκού:

Προπονήτρια: Βασιλεία Γκουζίνη

Βοηθοί προπονητές: Βαγγέλης Βασιλάκος

Γυμναστής: Μιλτιάδης Κούναβος

Φυσικοθεραπευτής: Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Τιμ μάνατζερ: Λολίτα Λύμουρα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr