Μεταγραφικό μπαμ ο Παναθηναϊκός: Στα πράσινα από την Ίντερ η Γιέλτσιτς

Τεράστια μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Μεταγραφικό μπαμ ο Παναθηναϊκός:  Στα πράσινα από την Ίντερ η Γιέλτσιτς

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ως δανεική από την Ίντερ την Μάγια Γιέλτσιτς αλλά με χαμηλή option αγοράς για το καλοκαίρι του 2025.

Η Γιέλτσιτς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά τα 41 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα Βοσνίας το 2022-23 και σύμφωνα με την UEFA είναι από τα 10 νέα πρόσωπα στο ποδόσφαιρο γυναικών που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος.

Ο νέος προπονητής Κνέζεβιτς είχε κυκλώσει εδώ και καιρό το όνομα της Βόσνιας επιθετικού και ο τεχνικός διευθυντής Σωτήρης Πανταλέων έφερε εις πέρας την αποστολή.

Η Γιέλσιτς είναι 21 ετών όμως ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου, το περσινό καλοκαίρι ανακοινώθηκε από την Ίντερ, έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα με την SFK 2000 Sarajevo.

Έχει πάρει το βραβείο πρώτης σκόρερ του πρωταθλήματος την σεζόν 2022-23 έχοντας 41 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο. Επίσης έχει βάλει και 1 γκολ στο Women Champions League

Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο με την εθνική Βοσνίας έκανε στα 15 χρόνια και 233 ημέρες και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του Βοσνιακού ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Under 19 το 2022 βγαίνοντας πρώτη σκόρερ στην διοργάνωση με 7 γκολ.

Τέλος ήταν βασική στην εθνική της στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2023, μετρώντας 2 γκολ στις 2 αναμετρήσεις κόντρα στην Μάλτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr