Ιστορικό επίτευγμα για τον Παναθηναϊκό: Ρεκόρ μεταλλίων μέσα σε μία χρονιά

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια ιστορική επίδοση μέσα στην σεζόν, κατακτώντας συνολικά 602 μετάλλια.

Ιστορικό επίτευγμα για τον Παναθηναϊκό: Ρεκόρ μεταλλίων μέσα σε μία χρονιά

Σήμερα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το σχετικό επίτευμα, βγάζοντας επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται με αναλυτικό τρόπο στα κατορθώματα των αθλητών και αθλητριών του, οι οποίοι και οι οποίες κατάφεραν να γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στον ελληνικό αθλητισμό.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, αναμφίβολα ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στη χώρα, σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών με την κατάκτηση 602 μεταλλίων στα ατομικά αθλήματα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, για τη σεζόν 2023-2024.

Η ανωτερότητα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη αποδεικνύεται όχι μόνο από τη διαχρονική πρωτοπορία σε κατακτήσεις ομαδικών τίτλων, αλλά και από το πλήθος ατομικών μεταλλίων που έχουν φορέσει στον λαιμό τους οι αθλητές που ανήκουν στις τάξεις του, σε όλα τα σπορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News