Παναθηναϊκός: Ευχαρίστησε τον Νικόλα Πατέρα

Παναθηναϊκός: Ευχαρίστησε τον Νικόλα Πατέρα

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο με επίσημη ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Νικόλα Πατέρα για τη στήριξη στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τον Νικόλα Πατέρα για την προσφορά του και τη στήριξή του στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Νικόλα Πατέρα για τη στήριξη στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου.

Η οικογένεια Πατέρα δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στον Σύλλογο εδώ και δεκαετίες αρχής γενομένης από τον Διαμαντή Πατέρα που ήταν γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του ΄70.

Ο Νικόλας Πατέρας αποτελεί έναν από τους επιφανέστερους Παναθηναϊκούς και μάλιστα έχει διατελέσει και πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη διετία 2008-2010.

Η συμπαράσταση  του στο «τριφύλλι» παραμένει μεγάλη και η διοίκηση του Συλλόγου τον ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού που φέτος κατέκτησε τους τίτλους του πρωταθλητή και πολυνίκη Ελλάδας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News